За нас

Създадохме Stigni.bg, за да направим онлайн закупуването на билети и намирането на информация за автобусни разписания достъпно и приятно изживяване.

Мисията ни е да предоставим на клиентите ни най-пълни и актуални разписания за всички видове обществен транспорт.

Стартирахме проекта през 2012 година и в момента Stigni.bg е най-големият български уебсайт за онлайн продажба на автобусни билети.

Работим с над 50 автобусни превозвача, обслужващи автобусни линии в България и Европа, и предоставяме информация за над 10 000 автобусни разписания.

Цените на билетите, които продаваме, са на същите цени, като тези, предлагани директно от превозвачите. Всички цени за транзакции при онлайн плащане с карта също са за наша сметка!

Притежаваме всички необходими лицензи за извършване на тур-агентска дейност и защита на лични данни на потребителите.

Екипът ни обединява млади хора с опит в маркетинг и онлайн търговията и професионалисти с многогодишен опит в сферата на автобусния транспорт и продажбата на билети за България и Европа.

До момента уебсайтът Stigni.bg е носител на следните отличия:

- Финалист в конкурса за иновации Idea Challenge

- Второ място от 52 уебсайта за най-добър стартиращ бизнес на БГ сайт

- Финалист в наградите БАИТ в категория "Oнлайн търговия”

През 2014 година Stigni.bg бе подкрепен от рисковия инвестиционен фонд Eleven Startup Accelerator

За актуалността на информацията, която предоставя Stigni.bg, се използват информационните масиви на: Министерство на транспорта, общинските администрации, автогарите, превозвачите. Наши сътрудници в различни градове също дават актуална информация. 

 Stigni.bg във facebook Харесайте ни във Facebook | Stigni.bg в професионалната мрежа Linkedin Следвайте ни в Linkedin | Следвайте ни в Twitter Следвайте ни в Twitter